Foto DES Oss.jpg MO7 nr 4.JPG MO9-4.JPG Vrijwilligers oproep 2024 mei.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Concept trainingsschema zaalhockey

Nieuws afbeelding 9-11
Het eerste concept van het trainingsschema voor het zaalhockey is gepubliceerd en gedeeld met de coaches. Het schema start op 20 november en loopt tot en met eind december. We starten in 3 zalen. In januari gaat De Wetering definitief dicht, waarna er  nog een nieuw schema zal komen.

Door de beperkte zaalcapaciteit trainen er steeds 2 teams tegelijk in de zaal, waarbij tijden ook niet altijd ideaal zijn, dat snappen we. Gele tijden zijn nog vrij, dit betekent dat 2 teams zich kunnen splitsen en je dan een grote zaal ter beschikking hebt, vooral voor senioren en oudere junioren van toepassing. Geef je voorkeur hiervoor door aan [email protected] en dan gaan we die verdelen. 

Let op! Op 22 november is De Werft dicht voor de verkiezingen. Deze teams kunnen naar De Wetering als ze dat aanvragen. Daarnaast is De Wetering op 19 december niet beschikbaar i.v.m. het laatste concert van de Harmonie.  

Maak maximaal gebruik van de zalen in december, daarna zal het door de sluiting van De Wetering eens in de 2 of 3 weken worden. Als de competitiewedstrijden gepubliceerd zijn door de KNHB, is er ook nog zaalruimte in de weekenden vrij. Deze gaan we verdelen. aanmelden kan dan ook via [email protected] .
Bijlage