Foto DES Oss.jpg MO7 nr 4.JPG MO9-4.JPG Vrijwilligers oproep 2024 mei.jpg waterveld overzicht2.jpg

Sponsormogelijkheden


Beste DES’ser en alle andere betrokken die via sponsoring DES een warm hart willen toedragen!

DES is geholpen met iedereen die een bijdrage aan onze club willen leveren. Voor diegene die dat ook financieel willen doen middels sponsoring, staan wij open voor alle leuke ideeën met goede intenties. Mogelijkheden voldoende. Om elke potentiële sponsor een idee te geven, wat er zo al kan, bestaat er een sponsorboek. Klik het open en lees het eens door. In het sponsorboek staan kleine en grote mogelijkheden. We zijn blij met iedereen! Vragen? Ideeën? Wensen? Neem contact op met ons op via [email protected]


Als sponsorcommissie krijgen we regelmatig de vragen die te maken hebben met een vorm van teamsponsoring. Hoe zit het ook al weer?

Algemene afspraak: 

  • Heb je een nieuwe teamsponsor gevonden? Laat het de sponsorcommissie even weten door een mail te sturen naar [email protected]! Zo behouden ook wij een overzicht van de sponsoren van de verschillende teams.

 Sponsoring shirts: 

  • Indien de teamsponsor de aankoop van bedrukking én shirts op zich neemt, hoeft er geen extra bijdrage te worden afgedragen aan de club.
  • Indien de teamsponsor alleen de bedrukkingskosten op zich neemt, dient de teamsponsor een extra bijdrage van €300 aan de club af te dragen.

 Sponsoring trainingspakken: 

  • Teambestellingen (trainingspakken, truien, etc.) kunnen via de sponsorcommissie ([email protected]) met korting worden aangeschaft bij HockeyDirect, onze kledingsponsor. 
  • Dezelfde regels met betrekking tot extra bijdragen gelden bij het sponsoren van trainingspakken als die bij de sponsoring van shirts.

Heb je verder nog vragen met betrekking tot (team)sponsoring? Stuur ook dan een mail naar [email protected]!